Höger Axel ur led

Denna helg har då stökat nåt rejält för Marcus. Allt kändes okey för att starta MXSM nr 4 på morgon efter gårdagens tillbud. Så Marcus rullar ut på fri träning kl 8:40. Riktig mud race, djupa spår och halt. Svårt att hitta flow men ändå ok tycker Marcus. In i bandepå, byta handskar och glasögon. Redo för tidskval. Rullar ur bandepå, perfekt timing förbi tids-slingan som startar igång tiden. Han kör, ett tidsvarv. 100 meter in på nästa varv tappar Marcus fotpinnarna, gör en superman och kraschar in i ett staket. Bryter.

Foto; MxCarro

Sjukvårdare tittar på Marcus (som redan vet) och konstaterar att axeln var ur led på höger sida. Som väl va hoppade den tillbaka relativt snabbt. Vi åker till sjukhuset för att se över axeln ordentligt. Röntgen visar detsamma. Allt såg bra ut så nu ”bara” vila och rehab. Ca en månad.

Foto: MxCarro

Tuff helg. Inte alls som planerat och önskat, inte ens i närheten. Bara att bryta ihop och komma igen. Förhoppningsvis är han tillbaka snart igen. Tack alla som supportar, sponsrar och följer. Ta hand om er. Hörs snart igen 🖐

En reaktion på ”Höger Axel ur led”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *