Honda Park, kördag 4

Tränarna åkte ut till Honda Park på förmiddagen idag för att kontrollera om den var körduglig. Det var den. Honda park är en bana skapad av Eric Gebores, mycket duktig crossförare, som tragiskt dog i en drunkningsolycka förra året. De hyllade honom här. Fint.

Vi samlades där kl 13:00. Dagen började ”som vanligt” med 2 gemensamma uppvärmningar, först jogg & stretch sedan på hoj. Under första uppvärmningen passade några av oss på att ta en fika i klubbstugan. Gick att sitta ute, trevligt.

Efter uppvärmningarna, tillbaka till husbil och ladda om.

Resten av dagen körde de tidskval. Mycket bra träning. Banan såg ganska platt ut tyckte jag från en början, men efter ett antal pass så stökade den till sig rejält. Så även idag blev det hårdträning.

I morgon en ny bana och nya utmaningar. Själv flyger jag hem Till SE en vända men kommer tillbaka till EM. Blir trist att åka härifrån, har varit riktigt kul att följa träningarna. Men även superkul för mig att se alla banor och områden som killarna berättat om , första gången här i NL/BE för mig. Adjö så länge.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *