Framme Zilvermeer

Efter båtresa Göteborg-Kiel (tack Stena för rabatten) och en tur genom Tyskland och Holland är vi så framme i Zilvermeer. Där vi har hyrd campingstuga under de två veckorna här.

Sommarbild från hemsidan: https://www.zilvermeer.be/overnachten/blokhutten.html

Än så länge har vi packat in minimum i stugan. Om det blir Axel i morgon.

Vädret..ja vädret är si sådär. Det har regnat en hel del och det regnar fortfarande. Marken är mättad av vatten…så det blev lite oklart om tävlingen blir av i morgon pga av det. Men nu har vi fått Mail från Dutch masters att tävlingen i Axel ska köras. De öppnar grindarna till depå och anmälan i morgon kl 07:00. Så vi susar dit i morgon bitti. Nästan 100 förare i 125cc-klassen anmälda. Många duktiga förare, namn vi känner igen, så det blir spännande. Rapport följer.

Trevlig fredag vänner och familj❣️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *