Sponsorer och samarbetspartner

Att ta det vidare. Det här med samarbetspartner och sponsorer. Att söka. Att hitta ett sätt. Att vilja. Vi har inte velat tidigare. Vi har velat att Marcus skulle kunna utvecklas utan krav. Utan press. Resan hit, där vi är idag, har varit fantastiskt kul. Mycket lek, skoj och framgångar. Jisses vad många framgångar. Både i form av pallplatser men främst och störst, i form av glädje. Marcus är fortfarande grymt motiverad. Som förälder som satsat väldigt mycket på detta är det härligt att se.

Nu är tiden dock inne för oss att få hjälp. Hitta fler samarbetspartner och sponsorer som hjälper oss vidare i denna satsning. Vår satsning kostar en hel del tid, och pengar. Vi vill fortsätta redan med glädje och ha kul. Lite support skulle hjälpa oss vidare. Mot större mål.

Hitintills har vi haft med oss Bröderna Forsell, www.forsellmotor.se, på resan. Sedan 2014 faktiskt. De har supportat oss väldigt fint. Vi är så tacksamma för bröderna och deras support. De fortsätter resan med oss detta år också. 2018 kör Marcus vidare med www.forsellmotor.se på kläder och hoj. Tack bröder!!

Att ha bra motorer, det är av stor vikt. Trygghet och känsla. Där finns Jimmy PowerByJJ för Marcus. Han förstår vad för typ av chaufför Marcus är och hur han vill ha det. Motorerna är alltid i rätt skick för Marcus. Tack JJ.

Nytt för i år är att vi har G Björkmans Entreprenad med oss. En sponsor. I allra högsta grad. Det är vi stolta för. Tack Björkmans att ni tror på oss och vill hänga med oss på resan.

NB Gummi i samarbete med Dunlop ser till att fästet är vad det skall vara. Att ha kunskap och rätt däck är nice. Tryggt och nice. Tack NB och Dunlop att ni är med oss.

Fler sponsorer och samarbetspartners letar vi. Ett par dialoger har vi igång, får se vars vi landar med dem. Om du, ja just DU, vill vara med oss i detta. Hör av Dig. Vi är öppna nu. För dialog. Om samarbete. Om sponsorer. Välkomna till oss!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *