Val av crosstränare. Grupp? Individuell?

Det krävs en del av oss som familj när vi håller på med denna sport. Individuell sport generellt tror jag gör det. Än mer kanske, när det är på nivån; ”vill vara med i toppen” som Marcus vill. Många krav. Många pengar. Många beslut. Många timmar. Många tankar. Vad är rätt för Marcus? För oss? Den röda tråden för oss har alltid varit, att ha kul. Givetvis är inte allt, alltid kul, men som ofta som möjligt. För oss alla.

Inför detta år var det dags att ta beslut om nytt crossträningsupplägg. Komma vidare. Individuellt? Grupp? Vad är roligast? Vad är bäst? Vad vill Marcus?

Efter vi samtalat med Marcus, googlat, grävt, läst och kikat runt lite. Kontaktade vi Calle Aspegren som driver Calle Aspegren MX School http://calleaspegren.se/

Hur jobbar du? Hur ser upplägget ut? Hur tänker du? Svaren vi fick i kombination med hans bakgrund och framtida planer så var han högst intressant för oss. Vi bad att få komma med på en träning.

När Calle fick en ledig plats, kontaktade han oss. Vi ville in. Yes, nu kör vi 2018 med Calle. Skall bli så spännande och roligt att jobba med honom.

Bild från MXGP Uddevalla 2017

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *