MXSM nr 1 #2021

MXSM är igång. Deltävling nr 1 genomförd. Speciellt med alla covid-restriktioner, ingen publik osv osv Landskrona MK har gjorde det väldigt bra- och kul att elit ändå får köra SM 👏

Marcus kvalade bra, som 10:a i sin grupp. I första heat var han med i startkrasch så sist iväg, tungt!! Kämpade hela heatet och lyckades ta sig upp till 17:e plats och bärgade SM-poäng. Starkt jobbat 💪🏼

Heat 2 gör han en sämre start och är iväg bland de sista. Hittar flyt efter ett par varv men bromsar stopp och efter det en krasch och inget flyt. Slutar 25:a. Inte helt nöjd!

Totalt för dagen slutar Marcus 21:a idag. I morgon ny SM-deltävling och därmed en ny chans till bättre starter och bra körningar. Kul ändå att SM är igång 👏 Jag och många med mig som jag vet har hejat hemifrån. För mig var det verkligen en upplevelse 😅 saknade MYCKET att vara på plats…Trevlig lördag alla våra vänner!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *