Corona året 2020, recap

Ett sannerligen annorlunda år…Ett år vi aldrig glömmer, fast kanske helst vill? Av de planerade träningsdagarna på lägret med skolan i Holland&Belgien i mars regnade många bort. Sedan slog corona till, hårt i Europa och världen. EM & SM-tävlingar ställdes in. Under tiden passar Marcus på att krascha under träning på skolan, bröt lårbenet. Opererades. Rehabtränade.

Träning MK Orion. Foto: Bosse Andersson

Ställde upp i 2 av 3 SM deltävlingar för att ta elitlicens, lyckades med det i första SM:et – starkt! Slutade 16:e i SM totalt trots endast 2 körda tävlingar med ett halvdant lårben.

Årets roligaste mx event var ändå lag SM med MK Orion. Där de lyckades bärga bronset. Marcus körde riktigt bra och kunde därmed stänga säsongen med god känsla.

Detta är ungefär vad som hänt detta märklig Motocross år – 2020. Det har varit tyst och lugnt när det kommer till Motocross-livet för oss. Vi hoppas att ni alla där ute har haft det ok trots tuff corona-tid. Hej då säsong 2020! Stay safe!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *