Lårbensbrott

Ja en väldigt trist nyhet. Marcus bröt lårbenet under en träning med MXGYM onsdagen efter påsklovet. De var några få som tränade och hade kul. De körde otroligt bra men tyvärr var oturen framme för Marcus.

Ambulans till sjukhuset i Skövde.

Operation torsdag morgon.

Tack och lov var det oerhört lugnt där. Trots Corona. Marcus hade en egen sjuksköterska på avdelningen han låg som t og hand om honom. Vi åkte från sjukhuset på lördag em. Snabbt och smärtsamt men ändå smidigt.

Nu börjar en lång rehabresa. Ja vad ska man säga, skall det hända någon gång så är det väl nu? På Corona året. Hur som helst. Marcus är otroligt duktig på att ställa om. Han kör sin träning utan att gnissla och gnälla.

Heja dig Marcus, ditt starka psyke är beundransvärt.

Skövde Rehabcenter

Stort tack till er mxgym-killar som hjälpte till på banan med allt. Ni är ett gäng, värt guld. Tack alla som skickat krya-på-hälsningar till oss alla på alla olika vis. Tack alla som tror och stöttar nu och framåt. Det värmer och stärker. Hej.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *