IH Friskvård, ny sponsor!

Fint att ha samarbete i friskvård, det har vi nu. Vi har en duktig massör som vill hjälpa Marcus att känna sig hel i kropp efter tuffa pass och tävlingar. Ingrid Heghammar heter hon. Duktig massör som har lång erfarenhet och en enorm förmåga att ”känna in/av” vars fokus behövs, just vi detta tillfälle. Samtidigt som hon noga jobbar igenom hela kroppen. Hennes verksamhet finns i vackra Vaxholm. Vi är så tacksamma för hennes händer som gör underverk på stela muskler. Tack Ingrid för att du vill supporta vår unga elitidrottare. Ingrid är en del av Gredinger-familjen.

Vi kan varmt rekommendera er att boka in egen behandling hos Ingrid. Gör som Ingrid brukar säga: ”-Ibland borde vi ta upp almanackan och boka ett möte med oss själva”. Så gör det, ta en tur till vackra Vaxholm och samtidigt boka in en helande massage, ett fantastiskt tillfälle för en ”Må-Bra, dag”. Det är du värd.

Ni når henne via hennes FACEBOOK sida: ttps://www.facebook.com/IHfriskvard eller per telefon 070-7738738.

Hälsa från GREDINGER’s när ni bokar. Hej!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *