Klubb MK Orion även 2020

Marcus kör vidare för klubben MK Orion som ligger i Hallstavik. MK Orion är en engagerad klubb med ordförande utöver det vanliga. Micke ”Strabbe” Strandbergh. Han gör vårt samarbete extra bra.

Marcus och MK Orions Ordförande Micke ”Strabbe” Strandbergh

Hallstavikmedlemmarna är också trevliga och otroligt patriotiska, precis som man skall vara tänker jag i en klubb. Vi har tyvärr 10 mil att köra dit så det blir inte så ofta vi kommer dit, men väl där, är det alltid lika trevligt och välordnat.

Kom på någon av årets tävlingar, vi har ett antal hemma. Se mitt tidigare inlägg om datum: http://new.gredinger.se/2020/02/16/hemmatavlingar-mk-orion/. Skriv in i kalendern. Det finns korv, hamburgare och gott om hembakt, chokladbollarna är världskända. De är STORA, me like:) Ni hittar mycket information och vad som händer på klubbens facebook sida, se här: https://www.facebook.com/groups/271191649722433/ Hoppas vi ses!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *