Vinner ungdomsstipendium 🏆

Marcus tar hem ungdomsstipendium som han var nominerad till. I konkurrens med stora (mÄnga utövare) sporter som fotboll, innebandy och hockey sÄ vinner han. Det Àr nÀstan lite overkligt. Marcus sjÀlv blev chockad nÀr hans namn dök upp. Se filmen nÀr priset delas ut hÀr:

SÄ coolt. Idrottsgalan var i NorrtÀlje kommun. Otroligt bra ordnat. MÄnga var samlade, föreningar, lag, nÀringsliv, kommun, sisu mfl lÀste nÄn stans att det var ca 400 personer pÄ plats. VÀldigt god stÀmning. MÄnga pris och stipendium delades ut under kvÀllen. SÄ roligt att vi alla kunde gÄ, Àven bÀsta syrran Alexandra var med. Vi hade sÀllskap av bÀsts Micke Strandberg, ordförande för Marcus klubb MK Orion.

SĂ„ hĂ€rlig kvĂ€ll! Stort TACK till alla som röstat pĂ„ Marcus och motocross, sĂ„ bra marknadsföring för sporten att han vann detta pris. Vi Ă€r sĂ„ tacksamma och glada 🏆

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *