Vinner ungdomsstipendium ?

Marcus tar hem ungdomsstipendium som han var nominerad till. I konkurrens med stora (många utövare) sporter som fotboll, innebandy och hockey så vinner han. Det är nästan lite overkligt. Marcus själv blev chockad när hans namn dök upp. Se filmen när priset delas ut här:

Så coolt. Idrottsgalan var i Norrtälje kommun. Otroligt bra ordnat. Många var samlade, föreningar, lag, näringsliv, kommun, sisu mfl läste nån stans att det var ca 400 personer på plats. Väldigt god stämning. Många pris och stipendium delades ut under kvällen. Så roligt att vi alla kunde gå, även bästa syrran Alexandra var med. Vi hade sällskap av bästs Micke Strandberg, ordförande för Marcus klubb MK Orion.

Så härlig kväll! Stort TACK till alla som röstat på Marcus och motocross, så bra marknadsföring för sporten att han vann detta pris. Vi är så tacksamma och glada ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *