Gott Nytt År #2019

Vill nästan inte säga hej då till detta år 2019, så framgångsrikt. SM-Guld lixom. Marcus har haft en hög lägsta nivå. Hela säsongen. Kört snart och taktiskt. Alla våra valda märken har hållit toppklass, en mycket viktig bidragande faktor. Så även mekanikern och supporters. Vi har haft sjukt kul hela säsongen. Många roliga spännande resor och tävlingar. Ett väldigt framgångsrikt år för Team Gredinger.

I ett inlägg på mitt instagram @swemoniq kan man läsa hur härligt och händelserikt en mx-vecka kan vara för oss:

Marcus har tagit sig igenom hela SM-serien, 7 st SM-deltävlingar. En totalvinst, en 2:a placering, en 3:e placeringar samt 4 st 4:e placeringar. 3 st hole shot. Kört med Red Plate i 4 deltävlingar. Fina prestationer. Marcus körde en USM-deltävling, vilken han vann. En Sverige cup, blev 5:a samt en serietävling med MK ORION.

Internationellt har Marcus kört 4 st EM, J-VM och den fina Coupe D’Lavenir. Enorm erfarenhet att ta med.

Svensk MÄSTARE i U17 125cc. Vi har fortfarande inte smält denna bragd, så galet underbart. Många av våra nära och kära är på plats i Tibro när det står klart att han VINNER. Sedan en sjukt rolig bankett som vi firade hela natten.

Svensk Mästare U17 125cc 2019

Marcus figurerat i flera tidningsartiklar och intervjuer detta år. Kul att han uppmärksammats på bred front. MxInAction. RaceMagazine. Hemmatidningen i Vaxholm. Klubben MK Orion. Norrtälälje Tidning.

Dessutom är han nominerad till ett ungdomsstipendium, ni har väl röstat? SMS:a UNGDOM 4 till 72072

Vi önskar Er alla Gott Slut och Gott Nytt År!

En reaktion på ”Gott Nytt År #2019”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *