Känslan, SM GULD ?

Hur landar man i ett SM GULD? Det har gått en stund in i mörka hösten och vi är fortfarande överväldigade. Vilken säsong vi haft. Helt otrolig!

Marcus tog hem SM-GULDET med 22 poäng tillgodo. Det är ofantligt bra. Du gjorde ett grymt försäsongsjobb på #mxgym. Kom till tävlingarna i våras väl förberedd, stark och målmedveten. Målet för året var att köra stabilt varje deltävling, hålla hög lägstanivå och bärga totalvinsten. BLI SM VINNARE. Det levererade du. Du är en smart elitidrottare Marcus. Vi här oerhört stolta över dig. Att du lyckas detta år med förra årets skada i bagaget. Du reste dig och VANN, du totalvan deltävlingen på Uddevalla där kraschen skedde förra året. Starkt.

Max Pålsson Nr 2, Marcus Gredinger Nr 1 och Liam Hanström 3:a. I Uddevalla.

Grattis till TOTALSEGERN Marcus Gredinger #727

Vill även skicka ett grattis till en välförtjänt 2:a plats Casper Olsen #325 och till 3:e platsen Max Pålsson #568. Hej!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *