Kungarna från #mxgym

Måste dela min kärlek för Marcus fina vänner. Killarna från motocrossgymnasiet. Vilka otroligt gäng ni är. Tänk att ni överraskade oss alla med att förbereda för Marcus eventuella SM-guld. Ni tog emot- och firade honom kungligt när han just kört över mållinjen och blivit SVENSK MÄSTARE. Vilken snygg vinnartröja ni ordnat (även till oss mamman och pappan). Ren glädje för honom (och oss), bästa mottagande. Champagne, glädje och kärlek. Älskar’t!

Tack att ni tog tag i och arrangerade vinnar-bilden med oss. Magiskt!


Ni vet hur man peppar, stöttar i med- och motgång. Ställer upp för varandra och är riktiga kompisar. I vått och torrt. Det värmer en mammas hjärta. Ni vet vilka ni är, underbara kungar ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *