SM bankett – vilken FEST!!

Finalen i Tibro avslutades med bankett på kvällen. Innan banketten träffades vi hemma hos Marcus på Champagne-drink. Så kul att våra nära kunde komma till lägenheten och dela glädje med oss och få se Marcus lägenhet. Samt träffa mx-kompisar.

Kvällen var magisk. Marcus och övriga pristagare fick gå upp på scen och ta emot sina pris.

Vi stod upp och applåderade när det var Marcus tur. Vilken stämning. Ren kärlek.

Under kvällen kom jag på att vi borde ge Speaker-Fredd ett pris. Idén kom fram till Erlandsson via Lindströms och vips så ordnade snabbtänkta Patrik fram ett pris. En hjälm som crosskillarna signerade. Som han sedan överlämnade under massiva applåder och glädjetjut. Härligt att få applådera och fira får speaker-kung denna kväll också. Fredd du är grym, Patrik du är grym som ordnade detta, på mycket kort varsel. Imponerande.

Vi kalasade fram till tidig morgontimme. Med dans och efterfest. Vi hade väldigt skoj. Tyvärr (eller som tur var kanske;)) hade jag inte kameran i högsta hugg så dåligt med bilder. Bild & filmkvalitet inte så bra…men kvällen lever i våra minnen hos alla oss som var med. YAY!! Livets liv! Tack alla inblandade för en otroligt rolig kväll. Kärlek till er <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *