Vår Rimor Till Salu

Efter 9 år säljer vi vår trotjänare, Rimor TC 747 Superbrigg som vi har haft sedan Marcus körde 65 cc. Hon har burit oss fram till väldigt många tävlingar och träningsläger. Varit stor nytta och nöje för oss. Otroligt bra planerad och rymlig för sina 7,47 m. Stort garage, 2 stora sängar, bra kök och toalett med dusch. Vi har verkligen varit nöjda. Har tänkt byta till en något större i flera år men inte hittat någon som passar oss. Inte tillräckligt bra. Så vi har fortsatt med vår Rimor. Nu är det dags att lämna henne ifrån oss. Så om ni vill ha en riktigt bra cross-husbil finns ett ypperligt tillfälle att förvärva henne. Hör av er till Uffe 070-7136060

Mercedes chassie w418
V6 diesel 184 hk
Tvillinghjul
Farthållare
Automat( riktig)
Totalvikt 4600
Lastvikt 1100kg
Stort garage (2 stora mx)
Extra dieseltank på 130 liter. Tot 200lit
Gasolugn
Micro
1+5 bältade platser
Duschkabin
Cykelställ

Vill ni har fler bilder, hör av er! Hälsningar Team Gredinger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *