Hej Sommarlov ☀️??

Idag är det skolavslutning för Marcus i Tibro/Skövde. Han lägger första året på RIG, ekonomiprogrammet och mx gym bakom sig. Vilket år! Så roligt han har haft. Hård träning. Massa nya kompisar. Nya ämnen. Tufft 1:år i skolan men lyckas ändå få godkända betyg i alla ämnen. Härligt. Bra jobbat Marcus. Vi är så stolta över det du åstadkommit detta år. Du är grym. Grattis!!

Det är med blandade känslor som Marcus tar sommarlov. #MxGymArmy har blivit en familj och i morgon tar 3:orna studenten och lämnar Tibro/Skövde för gott i och med det. Bara sista dygnen kvar med nuvarande #MxGymArmy. Såklart ledsamt, det blir tomt utan dem. 3:orna kommer vara saknade när skolan drar igång igen i augusti. Lycka till 3:orna! Trots det, är det ändå skönt att få ledigt från skolan. HEJ SOMMARLOV!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *