SM-deltävling #1-2019

Årets första SM är nu gjord. Ett fint arrangerat evenemang av Landskrona MK. Vädret fantastiskt. Sällskapet grymt. Supporter på plats. Konkurrensen hård. Bästa speaker’n. Bästa meken, å preppen på hojarna. Ja, alla förutsättningar för Marcus att göra en bra tävling. Och det gjorde han. Han körde starkt hela helgen på denna kraftkrävande sandbana, Saxtorp.

Marcus hade kvaltid 2 i sin grupp, grupp 2.
Han fick då välja grind som nr 4. Det är bra. I final 1 på lördagen valde han spår höger om höger. Preppar spår.

Fick ett fint släpp, växlade bra och var med i täten. Han ligger och jagar #602 Boberg som fick en kanonstart och duktiga norske #425 Olsen.

Tyvärr ett litet misstag, tappar framhjulet och går omkull. Snabbt upp igen, då som 5-6:a. Upp till kamp.
Lyckas jaga upp sig till 3:a igen innan målflaggen faller. En riktig kämpar-insats!!

Söndag. Fint väder. Banan är galet svår. Här krävs mod, styrka, pannben och vilja för att kunna ta sig fram. Marcus väljer grind som 3:a. Höger om startkuren. Fokuserat preppar han spåret för bästa fäste.

Snackar lite med legenden, Jimmy. 

Ut på sighting lap…

Till trots väl preppat spår, ett litet sämre släpp men bra växlingar, kommer han farandes som ca 7:e förare där jag står. Jag tänker: ”-Detta blir svettigt att ta ikapp.” Marcus kör otroligt bra. Jag hör bästa speaker Fred skrika ”-Gredinger har hittat snabba lines” bra tänker jag. Marcus jagar upp sig i fältet.
Är helt plötsligt 2:a efter #540 Semb. Och tar in på honom. Bakom sig har han helt plötsligt #294 Högberg jagandes, som tar in. Marcus lägger då in en växel till och håller honom bakom sig. Marcus slutar 2:a i final 2. Totalt blir han 2:a.
Vilken start på SM. Grattis Marcus Gredinger till otroligt bra körning.

Grattis Semb till vinsten och Olsen till tredjeplatsen ?

Tack till sponsorer och samarbetspartners som hjälper Marcus framåt, att nå sina mål. Tack Dennis och Sofia att ni körde hela vägen till Landskrona och överraskade oss. Grymt att ha supporter på plats <3

Tack Ruth:arna för rolig helg!! Tack Landskrona för superbra tävling! Hej!

2 reaktioner på ”SM-deltävling #1-2019”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *