Länkar till EM i Pietramurata, Italien

EM nr 2 går av stapeln i norra Italien, Pietramurata. Torsdag kväll anländer vi dit. Vi anmäler i Welcome Office. Kl 8:00 fredag morgon får vi köra in i depån…så vi sover på parkeringen torsdag till fredag 😉 Vädret, säger jag bara, vädret. Det har hällregnat hela torsdagen och skall regna fredag också, nästan lika mycket. Så på lördag morgon kommer hela startfältet, 125cc, att få rensa banan för resten av ligan. Det kommer bli MUD RACE…Även denna tävling är det 100 anmälda i Marcus klass EMX125. Det blir 2 grupper igen med vardera 50 förare i varje, varav 20 förare / grupp kvalar till finaler. Sjukt spännande. Följ racet via MXGP’s web: www.mxgp.com. Tidsschema och startlista hittar ni här: https://www.mxgp.com/tracks/pietramurataLive resultat: finner ni via denna länk: https://results.mxgp.com/mxgp/livestandings.aspx Håll tummarna för Marcus. God natt från en parkering i ett regnigt Italien.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *