Kördag 6, Lommel igen

Lägerdag 8 med mx gym. Idag blev det Lommel igen. Banan var lite mindre tuff, jämfört med tidigare i veckan. De körde intervaller med jaktstart. ”-Det gick bra” säger Marcus när jag frågar hur träningen hade gått. Så bra att det gick bra 🙂

Bild från Honda park

Killarna bor i husbilen över helgen då det var fullbokat när vi bokade. Det går bra att bo där men det är lite bekvämare att bo i stuga. Vi har även följt och hejat på MX gym-killarna (och övriga svenskar) som är i UK och kör EM i helgen. Detta har vi gjort via webben. Nedan länk.

MXGP livesändning

Det var makalöst spännande. Mindre än en vecka tills det är Marcus tur att köra årets första EM, Livets 3:e EM. Kommer bli makalöst spännande det också. Trevlig kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *