Veldhoven, kördag 5

Det blev en tidig morgon för mamma & pappa Gredinger. Uffe körde mig till flygplatsen för 7:00-flighten till Arlanda. Tack Team Brolén, för lån av bil. Tack Uffe för skjuts <3

Landade kl 9:00 i Sverige. Vädret? Sådär…

Dock mycket lyxigt att syrran hämtade upp mig, stort tack <3

Uffe kunde åka tillbaka till campingen när han lämnat mig på EIN och sova några timmar innan det var dags att åka till banan, nästan samma väg som på morgonen. Veldhoven. Banan var bra, torr och fin. På agendan stod det körning med tekniktänk. Väldigt kul. Dessutom testkörde Marcus racehojen. DEN var ju topp (tack Jimmy, PowerByJJ) och dämparna topp (tack Bengt, Kumlins Suspencion). En nöjd Marcus lämnade Veldhoven.

Ytterligare en bra dag på banan att lägga till handlingarna. Även min dag har varit bra hemma i STO, även om jag saknar pojkarna lite redan ☺️ God Natt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *