Dunkerque, Frankrike. Lägerdag 1&2

2 dagars träning i tung lös sand (tänk perfekt sandstrandssand) på Dunkerque i Frankrike fick det bli då det är blött och regnigt i Holland/Belgien. Ligger ca 25 mil från Zilvermeer. Här på banan fick killarna och tjejerna på MX gym slita för att ta sig runt. Dag 1 blåste det rejält ca 11-15 m/s. Dag 2 var vädret bättre, lite sol och inte så blåsigt men banan hade blivit svårare. Arvid #505 sa: ”Det finns bara ett ställe på hela banan att rycka tear offs på”. Gick alltså inte att släppa en hand från styret på mer än ett ställe. Tungt. Gropigt. Spårigt. Perfekt träning med andra ord.

På eftermiddagen idag säger coach Magnus: ”-Nu åker alla härifrån, nu när det börjar bli bra träning”. Hård tränare föder hårda adepter.

Hultberg, Gredinger, Luning

Så bra att vi kom hit. Nu rullar vi hemåt mot Zilvermeer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *