En dag på MX Gym i december 2018

En dag på MX Gym nu på vintern är ganska mörk och hård. Vi tränar mycket och det är mycket i skolan, tufft men jag gillar´t (gillar skolarbetet lite mindre men den är helt ok, lärarna är bra!!). När klockan ringer 6:50 går jag upp och äter frukost (är lite dålig på det, just nu blir det havregrynsgröt). Packar väskan , klär på mig och tar mig träningen. Om vädret tillåter blir det cross, i hålan (sandbanan)
annars blir det träning på gymmet (Fågelviksgymnasiet, Tibro). Dit tar jag med cykel eller med någon 3:a som har körkort. På morgonen tränar jag från ca 7:40-8:50 innan jag duschar och bussen hämtar upp oss och kör oss till Skövde där gymnasiet ligger.Jag går ekonomilinjen och där läser jag privatjuridik, spanska, svenska, engelska, matte och företagsekonomi. Skolan är mellan 9:30-15:00-ish varje dag. När skolan slutar tar jag lokalbussen
till Fågelviksgymnasiet, Tibro
där blir det ett fyspass istället för cross nu på vintern pga mörkret.

När är vi tränat klart äter vi middag tillsammans på Fågelviksgymnasiet. Med det är dagens ”skoldag” klar. Då tar jag mig hem för plugg, tvätt av kläder, till garaget för att serva hojen och / eller hänga med kompisar. Innan jag går och lägger mig äter jag något, mycket träning kräver mycket mat.

Dagarna på mx gym går fort. Jag trivs verkligen. Tur jag tog beslut att söka till mx gym och så glad att jag fick chansen att börja här. //Marcus

En reaktion på ”En dag på MX Gym i december 2018”

  1. Så kul att följa dig Marcus ?? verkar som du trivs ??det är lycka ?ha det jättegott????jram Datte o Robban

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *