Att ta smällar #krasch #juli2018

Det får man göra. I alla sporter. Kanske lite hårdare i vissa. Frågan är, vart kommer styrkan ifrån att fortsätta, fortsätta, fortsätta? Hos Marcus, är det glädjen och passionen till sporten, definitivt. Pirret, ljudet, adrenalinet, lukten, tempot, kompisar, depån, spänningen, grymma tränare, grymma människor (syskon, team, föräldrar osv) grym speaker (#FreddeFlär känn dig träffad), motorcykeln, vetgirigheten, samhörigheten, känslan, och viljan att utvecklas och lära!!

Elix och Marcus. Dalacrossen, bild från RaceMagazine Året är 2013

Marcus fick ta en rejäl smäll i somras. Första mot huvudet (eller kanske 2:a, kan haft någon lätt tidigare). Tungt. Han fick även spricka i armen samt smäll mot höger lunga, men det läkte snabbt. Huvudet mer oroligt. Tack och lov fick vi bra läkarsupport. Vi kände oss trygga och fick stort förtroende för sjukvården direkt när vi kom till KS i Stockholm. Således har vi följt läkarnas råd till 100%. Marcus har inte bråttom, vi har inte bråttom. Han vill ha många år fler på sin kära cross, i sin valda sport. Så bäst att läka ut helt, för rätt och bästa förutsättningar in i framtiden.SVEMO-träningsläger, Uddevalla Juli 2018

För er som undrar, läkningen har gått fint. Han har inte haft några bakslag sedan han började träna fys, upptrappning enligt borgskalan. I enlighet med läkaren. Någon crossträning har han inte haft sedan kraschen. Allt som riskerar ny smäll mot huvudet har Marcus avstått. Inte lätt men han är en kämpe vår Marcus. En förebild. Bäst i världen på att gilla läget (pappan Uffe, kan vara aningen bättre…eller de delar nog titeln;)) så han har kämpat på med fysen och varit med kompisar på banan för att suga i sig lite #mx.

Sommar 2018

På fredag 19/10 träffar vi läkaren igen, för uppföljning. Vi hoppas på bra besked!

Lucas, Marcus och Dennis på prispallen. Kattcupen 2012

Vi vill skicka STÖRSTA TACKET till alla er som har hjälpt och supportat oss i detta; . Calle Sjöö, TACK för att du reagerade så snabbt och interagerade med oss alla andra. TACK Calle Aspegren att du tog rygg och höll koll på tid och rum samt att du peppat Marcus till vila, vila för framtiden. Det har betytt för honom och för oss föräldrar <3  TACK till förbundet, SVEMO, som också peppade Marcus till vila. TACK till Tommy Allansson som fångade min kamera i allt virr varr. TACK Kenson som hämtade den hos Allansson och levererade den till oss. TACK Läkarteamet. TACK Pappa Henrik med son som stod och tittade och agerade. TACK till Uddevallas kiosk-kille som kom och bidrog i kaoset. TACK Espen och Magnus på #MxGymTibro för er support med träning av Marcus. TACK Jonas Hagren, RaceMagazine för omtanke, TACK familj och vänner för hejarop och support fysiskt, via sms & messanger mm TACK!!

Nu fortsätter TeamGredinger och håller fokus på glädje och passion <3 #LoveYourSportMotocross

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *