Lyxiga PitStop i SommarSverige! #njuter

Mot Uddevalla men jag får igenom några pitstop på vägen. Så glad och tacksam för det. Övernattning i Mellerud, wow vilket ställe!!Vi vaknar ganska tidigt, det är varmt. Mot ett bad. Blir bara några km körning, vi landar in på ett bad i Mellerud, så fint där också. Vi kan checka av ”Bad i Vänern” på bucket list:) Jodå, badkrukorna badade också… Halvt i alla fall…;)

Vi kör vidare efter lunch, landar in i Lyckorna. Där blir det tidig middag på  #musselbaren

Där vi sprang vi på Mamma Nymann, den vackra, glada kvinnan!! Givetvis måste vi ringa pappa Sören och tjingsa då också…mitt på gatan, hahaha!

Efter denna härliga bit avt lyx och flärd kastar vi oss in i depålivet igen. På morgondagens agenda står landslagsläger med SVEMO. Calle och Calle tränar. Blir så kul för Marcus. #motolife #motofamily

#SverigeÄrSåVackert.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *