Midsommar med Calle

Midsommar detta år firades i Värmland. I en depå. På träningsläger med Calle (http://calleaspegren.se/) och hans träningsgrupp.

Helgen erbjöd 3 dagar sjukt bra träning för Marcus. Calle kräver av sin adepter. Fullt fokus och fullt engagemang. På ett mycket respektfullt sätt. Calle lever som han lär, i fokus och engagemang. Det tycker jag man ser på bilderna här

Vi hade tänkt skippa traditionsenlig mat och handlade ingen sill osv men familjen Nilsson peppade oss till en sill-lunch. Minus snaps då förstås. Sagt och gjort. Vi skrapade ihop en riktigt trevlig lunch tillsammans
Tack Team Nilsson för sällskap och initiativ. På midsommarkvällen blev det en gemensam sittning i klubbstugan. Med sång och dans. Och snaps. Många skratt blev det denna kväll:)

Självklart hejade vi på Sverige i fotbollen också EM2018 i Ryssland. Några kom väl förbereda i Sverigetröjor. Ni var bäst tycker jag;)

Försökte fota gänget under helgen bla i hoppträningen, de flesta blev suddiga så kan inte bjuda på några…tyvärr.Marcus gillar verkligen träningarna med Calle. Tack Calle för grymma dagar!! Tack även till klubben Hagfors (http://www.hms.nu/) för generöst utlånande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *