Uttagen till lagtävling av MK Orion

Marcus blir uttagen av klubben till lagtävling på Upplands Väsby MK  (nära och bra). Kul! När vi är i Väsby kommer hejarklacken också. Famljen, stöttar alltid när de kan. De är där och hejar på MK Orions alla förare, Grym hejaklack!
Marcus får köra första heatet, kör grymt bra, ligger mycket bra till.
Tyvärr kör han av i en böj när det endast är några varv kvar och ligger väldigt bra till, trist. Men kan är okey, så kör in i mål och MK Orion tappar inte allt för många poäng. Skönt!! MK Orions lagledare Strabbe,  väljer att vila honom i kommande heat. Detta med tanke på hans framfart i SM (ligger just nu 2:a i totalen) och kommande tävlingar där. Så bra med en grym Lagledare, MK Orions allas Strabbe!! Laget gör en grym insats på UVMK. Ni är grymma MK Orion!!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *