Så gick det, SM i Linköping

Vilken rolig och spännande tävling det blev. Marcus körde bra hela helgen och slutade 2:a i båda heaten Vilket resulterade i en 3:e plats totalt på tävlingen. En poäng efter 1:an och 2:an för dagen. Jönrup #471 tog hem segern och därmed var Lunings #505 osannolikt bra segersvit över, men han lyckades knipa 2:a platsen. Så jämnt och så spännande. Skiljde 1 poäng mellan 1:an & 3:an. Men det är så det skall vara, jämnt, då är det som mest spännande OCH det var det verkligen denna helg.

Heat 1, Marcus var bra med i starten, varvade som 3:a. Sedan körde han upp sig till 2:a platsen. Hängde på Luning #505 som ledde från start till mål. Marcus hade Jönrup #471 efter sig nästan hela heatet. Så bra att hålla ihop körningen och hålla honom bakom sig samtidigt som han försökte jaga ikapp ettan. Marcus gjorde enortmt bra heat, hade snabbaste tiden. Av alla. DET är tungt. Svettigt för oss som stod och hejade…Mr Speaker Fred intervjuar Marcus efter målgång:

https://www.facebook.com/monica.gredinger/videos/10156598671213463/

Heat 2, om möjligt, än mer spännande. Marcus kom iväg sådär i starten, kanske 6-7 där nånstans, men på första varvet lyckades han köra om några och varvade som 4:a. Framför sig hade han Luning #505, Pålsson #568, Jönrup #471. Han kör upp sig till 3:e plats på 2:a varvet och till 2:a plats på 4:e varvet. Bara Jönrup framför nu!! Marcus jagar och kämpar för att försöka hitta en lucka att ta sig förbi men Jönrup är säkerheten själv, väljer bästa spår och lämnar inget åt slumpen. Båda kör otroligt fint och städat.  Jönrup tar hem heatvinsten och Marcus bir 2:a. Grymt kul racing. Heja er!! Mr Speaker Fred intervjuar Marcus efter 2:a heat inför prisutdelning:

https://www.facebook.com/monica.gredinger/videos/10156598683878463/

Lite (lite lite) surt att bli 3:a med 2 andraplatser MEN att komma 3:a med dessa raketer, Jönrup och Luning, framför sig är trots allt väldigt bra gjort. På pallen. Igen. Nyp-mig-i-mamma-skinnet-galet-bra. Grattis!!

1:a Jönrup, 2:a Luning, 3:a Gredinger

Vill även Gratta andra förare som gjorde en fin insats, Moen bla som tog en hole shot i detta varg-gäng och körde fint i båda heaten. Inte dåligt gjort, första året på 125cc i U17. Cool du  é.

Nästa SM i slutet av juli! Over and out

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *