Vaknat ur vinteride

Total tystnad från oss här på webben. I alla fall vad det gäller cross. Men det har kokat lite, trots tystnad. Marcus bröt höger arm i början på november. Det blev operation, fixerat läge och träningsförbud till början av februari.

Strax före jul fick han dra ur spikarna i alla fall….

Båda spikarna precis utdragna.

Och i mitten av januari smög han igång med lite rehabträning. Lagom till uttagningen till MX Gymnasiet, Skövde. Inte bästa tajming för skada till det men för mx, bästa möjliga.

Så i februari kunde även mx-träningen starta. Då blev det träningsläger med grymme Gundersen, www.kgmxteam.com, i Redsand, Spanien. Så bra och så roligt att vara där och träna tycker Marcus. Mycket hojåka och mycket roligt runtomkring. Efter en dryg vecka där, blev det hem en sväng för att vända söderöver igen. Då till Holland/Belgien för träning med Anders Johnson #711.Mycket bra träningsläger det med.

I april ökar Marcus mx-träningen. Varje helg träningsläger med Calle Aspegren. Det blir kul att se hur det fungerar.

TB bild från emx125 Uddevalla 2017

I princip är det all hojåka som blivit sedan höstas med undantag från ett par tillfällen hos UVMK och Åsätra MK. Försäsongsträningen hade kunnat vara lite bättre men vädret har ju varit sådär i Sverige.

Vila och fysträning har gjort Marcus enormt körsugen. Inget ont som inte har nåt gott  med sig. Nu preppar han för SM-start. Redan den 21-22 april drar det igång.  INTE långt kvar nu alltså…första tävlingen går på tung sandbana, Saxtorp, Landskrona. Bara att TAGGA på att äta i sig sand.

Stay tuned. Over and out

2 reaktioner på ”Vaknat ur vinteride”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *