Antagningsdagar, Skövde 19-20/1-18

Två dagar tester i Skövde för Marcus. Första dagen, fredagen, var det fystester på agendan. Tuffa, TUFFA, tester visade det sig. Alla som uttagna att vara där för att tävla om de få platserna, såg enormt trötta ut, på gränsen till håglösa efteråt. Vi föräldrar fick inte se på. Vi roade oss med att titta på skolan under tiden bla Lördagskväll åt vi middag ihop ett gäng. Trevligt. Tack för middagssällskap alla inblandade!

Lördagen var det möte med rektor och presentation för RIG representant, SVEMO representant och tränare. Marcus hade fila på sin presentation och var ganska nöjd efteråt. Sedan fick vi en guidad tur till Tibro för att se bana, garage, träningslokaler och lägenheter. Stort tack till åk 1 gymnasieelever som fick agera guider. Ruth, Luning, Olsson, Gustavsson och Edberg,  ni var superduktiga och informativa.

Lördagskväll åker vi hem igen. Synnerligen nöjda. Allt verkar bra. Vi är  förväntansfulla,  HUR skall vi orka vänta i TVÅ veckor innan besked kommer??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *