Regnuppehåll, allt vi önskade #dråpslaget

MEN så blev det INTE. Natten till lördagen regnade det hela natten. Så kraftigt att jag ibland funderade på att gå ut och tvätta håret…

Vi vaknade till ett igenmulet Örebro, med endast ett litet, ytterst litet, hopp om regnuppehåll. Härligt nog blev det ändå så. Ja med undantag för några skurar löpande under dagen:)

Marcus väcker kroppen med en kort joggingrunda, i regnet, medan jag, mamman, tar fram frukost. Efter frukost på med mundering och pannben för mudrace under träningen. Träningen gick bra om än något kort. Tror inte dem fick sina 20 min.

Till husbil och av med blöta kläder och äta lite mat. Moster Susanne kommer för att heja i full regnmundering, så rätt:)

Moster/Syster/Svägerska

 

 

 

 

 

 

 

Kvalet körs strax före 12, Marcus kommer iväg som 5-6 nåt. Klubb-kompisen Persson #491 nyper starten framför Resarö-kompisen Norberg #778.

Det jagas friskt i täten. Marcus slutar till sist som 3:a, efter jobbat hårt för att ta sig förbi bl a Andersson #495, med Norberg #778 och Persson #491 framför sig.

Topp, vidare till A-final. Tebax till husbil för klädesbyte och matpåfyllning….Trodde det inte kunde bli mycket värre regn-mässigt men oj så jag misstog mig, det vräkte ned en vända till och gjorde banan, om än möjligt, blötare och geggigare..Gick med Marcus ut för att titta i en av de vattendränkta pölarna innan final.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A-final kl 16.00: Det linas upp i waiting zone. Fullt focus på alla håll

Marcus väljer grind om nr 5 (sjukt bra). Grinden faller och Marcus får fullt spinn (mindre bra) på cementplattan och är iväg sent, inte med i täten, typ sist faktiskt. Jaha tänker jag jobbigt läge i denna lervälling. Marcus verkar ha pannben mudrace på och biter ihop, han tråklar sig fram och förbi.

Kämpar med bra glöd och driv hela 25 minuterna och slutar till sist som 3:a. Bara 3,6 sekunder efter klubbkompisen #491 Persson.

Stort Grattis Marcus till sjukt bra uppkörning. Stort Grattis till Elias också. Heja dig!!

Så upp på podiet idag. Härlig känsla. Grattis Adrian Åminne Karlsson #512 till segern, Elias Persson #491 till andra platsen och så då Marcus Gredinger #727 till 3:e platsen #känsla

Vi stannar på banan. Moster Susanne stannar också. Vi dukar långbord och äter middag tillsammans med härliga crossvänner. Tack för roliga dygn.

Over and out

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *