Dråpslaget närmar sig, Lördag 5/8

En av årets roligare tävlingar, tycker jag mamman i alla fall, närmar sig. Vi åker hemifrån redan torsdagskväll för ett stopp på Gustavsviks Camping. Ett 5-stjärningt sådant med ett enormt badhus mm. När vi kommer fram tidig kväll, tar vi ett glas vin/öl. Vi får inte ut bordet ur garaget då det är fullpackat med crosscyklar. Det löser vi med en pit board och en camping stol 😉 🙂

Provisoriskt bord, Pit Board-bordet

Slå igång grillen är inte att tänka på då det börjar regna. Vi får gå på campingens restaurang, typiskt igen;):) Där var det trevligt med live band och ok mat.

Fredag bad och sedan mot depån, Örebro Motorstadium. I morgon lördag väntar spännande tävling med många bra förare. Låt oss hålla tummarna för bra väder, i alla fall regnuppehåll (vi kräver inte mycket vi crossfamiljer:)) och grymt rolig racing. Kanske ses vi?

Over and out

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *