Söndag heat 2, SM deltävling 2 hos Uppsala MK

Vaknar av att det regnar lite smått på husbilstaket. Tänker; lite regn gör inget men mycket regn gör massor…håller tummar för lite regn….väcker Marcus som hoppar upp (ja inte så lätt som jag skriver, det tar några påminnelser läs tjat;))och ut, joggar runt banan som uppvärmning. När han kommer tillbaka och är HUNGRIG, han får i sig bra med frukost. Perfekt.

Killarna rullar fram för 15 minuters fri träning. Jag tänkte stanna inne men tar kameran och fångar några bilder i alla fall….

Marcus tycker banan var svår och hal.  -Idag blir det att köra med insidan och försöka hålla mig på benen, säger han.

Supportergänget börjar trilla in. Bettan, Datte, Robban, Sören, Moster Susanne, Ulle. Vi hör att bästa syrran Alexandra (som fyller år idag) är på väg med kusin Dennis, Frida och hennes familj Rasmus, Tindra och Ella.

Vi rullar ned mot waiting zone ganska tidigt, Marcus vill insupa feeling. Tjejerna kör sitt heat 2 och tyvärr stupar en av tjejerna. För att sjukvårdarna skall kunna jobba ifred rödflaggas heatet. Det blir en försening på ca 50 min, skönt att de tar säkerhet för allt annat här på Uppsala <3

Alexandra kommer förbi vid waiting zone, med guddotter Tindra. Hon säger: -Lycka Till brorsan.

 

Dags nu. Sparka spår. Lina upp. Pang iväg.

Marcus kommer farandes med i täten…3:a över hoppet, med #491 Persson efter sig som 4:a. Grymt!! Tyvärr bromsar en förare stopp före honom när det är trafik så Marcus lägger sig ner, innan han får upp hojen har han tappat massa placeringar. THan får jaga…jagar upp sig till 12:e plats, går omkull igen. Jagar vidare och tar upp sig till 15:e plats. Ojoj vilket slit-heat för #727. Bra kämpat!! Syrran är på plats och tar emot vid målgång, glad och stolt

Efter heatet går vi tillbaka till husbilen och där har supportergänget utökats. Asssååå det värmer så otroligt mycket att ni dyker upp och hejar på Marcus. Tack ni är fantastiska!!

Totalt för dagen slutar  Marcus på 11:e plats. Mycket mycket bra. Team Gredinger är glada och nöjda, packar ihop för att åka hem och fira vår 23-åring.

 

Tack Uppsala MK för en bra tävling, ni har gjort det galant!

Vi tänker på de skadade förarna och hoppas de inte dragit på sig för hårda skador. Krya på er!!

Over and out

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *