SM nr 2, heat nr 1, Uppsala MK

När det är dags för heat nr 1 har vi fått hit lite supporters, Datte, Robban, Sören, Moster Susanne och Ulrich, som är världsbäst på att heja.

Så kul. Marcus ”visar upp” sig för dem så det vet hur han ser ut när han kommer farandes på banan….det är ju svårt att följa honom på banan om man inte vet hur kläder, hjälm och hoj ser ut. Men nu vet de;) De är redo. Marcus är redo. Nu fram och sparka spår.

Starten går, Marcus kommer iväg mindre bra, snudd på sist kan jag se på bilderna…

Men Marcus är finurlig och tråcklar sig upp genom fältet medan det är trafik. Han varvar som nr 13 första varvet. HUR gick det till??  Oj vad bra. Kör sedan stabilt och bestämt och lyckas köra upp sig till nr 10. WOW.

Han håller ihop körningen fint hela vägen in i mål trots, Umeå pojken #59 Ruuth hårt jagandes efter sig. 10:a i heat 1… i stora SM. Sjukt bra!!! Klubbkompisarna gör bra race också. Tyvärr gör #491 Persson en liten vurpa och tappar sin fina placering men kör fint, det gör även #354 Lindström som avslutar heat 1 som 5:a. Bravo MK Orion.

Vår Ö-kompis #778 Norberg gjorde också ett grymt race. Heja killar.

Vi tittar på Oxelmark MX 2 och Sofies kille Allen #29 MX 1 tillsamman då Bettan och Mattias Menssonen även anslutit för att heja på Allen och Gredinger:)

Så sjukt grymma förare och stora hojar, massor av kraft….å jag som tycker 125cc är stort och kraftfullt. Men detta…oj oj.

 

 

Lördagen över. Vi pustar ut och Marcus joggar ned med Varberg-kompisen Josef. Sedan dusch för pojkarna. Vi vinkar hej då till våra supporter och börjar med middagen. Vår klubbkompis har ordnat med fin-kött som grillas och äts tillsammans. Marcus hänger med kompisar. Kommer in i husbilen vid 22. Då ligger pappan och mamman redan i säng. Kalla och trötta. Vi är alla supernöjda med körning, bana och genomförande och somnar utmattade och spända inför söndagen. Söndagen då vår fina Ajja fyller 23 år.

 

MÅSTE hurra fina Frida som fyller 23 år idag, lördag 13 maj, och därför inte varit med och hejat på Marcus. Hittat en gammal bild på ett av tillfällena hon varit med och hejat. jag riktigt kan se hur stolt och glad hon är över sin lill-kusin. Grattis Frida på 23 års dagen hoppas du haft en fin dag. We love you!!

 

 

 

 

 

 

Hörs snart igen. GOD NATT!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *