Bra start på USM – 2017

Så var årets första USM över. Bra helg. Bra tävlingsinsats. Killarna åkte iväg utan hushållerskan och matmamman i fredags (dem verkar klarat sig superbra utan henne;)). Lördag och kvaldag då lyckades Marcus kvala in, som jag skrev igår, som 5:a i sin grupp och idag, finaldag, körde han bra i båda heaten. Heat 1 blev han 3:a och i heat 2 blev han 5:a trots ett framhjulssläpp med en liten vurpa som följd. Totalt slutar han som 5:a. Väldigt bra för konkurrensen är hård. Marcus och pappa Uffe är mycket nöjda med helgens körning. Syrran och mamman likaså;)

BeA (www.crosslivet238.se) skickade fina foton idag också. Igen, tack för grymma bilder BeA.

Nästa helg är det stora SM igen, nu i Uppsala. Det ser vi fram emot. Kom och titta vetja. Lägger ut tidsschemat snart.

Ha en fortsatt fin söndag!!!!

Over and out

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *