1:a

Årets 1:a tävling och 1:a tävlingen på 125cc. Alltid speciellt med årets första tävling än mer speciellt på ny motorcykel, i en ny klass.

Träning, förarmöte, kval och sedan uppsamling eller A-final. Marcus siktar på A-final. Vi står superbra i depån så enkelt rullar vi fram för träning:)

Under träningen känner Marcus av om stötdämparen är ok efter inställning på morgonen och det känns ok. Bra då.

DSC_2611

 

 

 

 

 

Inget speciellt på förarmöte avhandlas. Nu vänta till det är dags för kvalheat. Spännande. De linar upp, starten går och Marcus är grymt bra med i starten, Efter första kurvan kommer han ut som nr 2. Så bra. Sedan gasas det.DSC_2648 (2)

 

 

 

 

DSC_2666 (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

Marcus kör på och avslutar som 6:a. Det är bra, han är med i A-final. Tjohooo. Så dags för final. Killarna väntar i waiting zone för att få lina upp.DSC_2655 (2)

 

 

 

 

 

 

Marcus står bra, någonstans i mitten. Det närmar sig med grindsläpp..plötsligt tappar föraren till höger sin hoj på Marcus, som välter. Upp med hojen, vars broms slagit till, så framhjulet är låst samtidigt som hojen har gashäng. Som väl är står Uffe vid start och börjar mecka…MEN det hjälper inte, grinden släpps och åkarna drar iväg, utan MG727. Han kommer till slut iväg nästan ett varv efter de övriga….snacka om att proppen gick ur. Marcus drar iväg och tar sig runt. Jaha ja, så var det med det. 110 mil tor Veinge…jaja inte mycket att göra, sånt som händer. Händer även det bästa. dock trist.

Gratulerar Jönrup #471 som gjorde en kanontävling, igen. Slutade 2:a. Wow.

Vi packar ihop, och styr husbilen mot Finspång för lite träning under söndagen.

DSC_2603

 

 

 

 

 

Over and out

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *