Sista USM för året nu i helgen

Team Gredinger #727 ser fram emot en rolig tävling i Avesta i helgen. Det kommer bli tung sandkörning och tunga race mellan Sverige-eliten. Däremellan blir det mycket kul häng med crosskompisar. traning-med-fred-flair-pa-uringe-sept-16-290Vi hoppas vädret håller i sig för Marcus får med sig bästa hejaklacken. Moster, kusiner, kusinbarn, morfar, Inga, kompis-Oliva och BÄSTA syrran är ju hemma och hänger med. SÅ kul!!

För övrigt är det sista körningen på 85cc hojen och i 85cc klassen…Marcus tycker det blir skönt, ser fram emot 125 hojen (som redan står i garaget)…mamma, jag alltså,  tycker det känns sådär att det är dags för STORA 125-hojen redan…gulp….de kör ju SÅÅÅÅÅ snabbt dessa 125-förare….gulp….gulp…Blandade känslor här hemma som ni förstår 🙂

Tidsschema hittar ni här genom att ladda ner tilläggsreglerna. Schmat finner ni på sida 3 och 4:

https://ta.svemo.se/Public/Pages/CompetitionInformation/CompetitionInformation.aspx?CompetitionId=6887#.

Noteras bör att det är några felskrivna datum, men det ska vara helgens schema.

Vi ses i Avesta!! Over and out

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *