Bra körning av Marcus

Då var årets första USM avklarad. Marcus har kört så bra, gjort fina starter och kört smart. Och snabbt.
20160507_092641.jpg
Igår, lördag, avslutade Marcus dagen grymt. Han blev 4:a i sitt kvalheat efter fin uppkörning efter en vurpa han gjorde pga av ett avslag vid gul flagg.. den körningen gav honom en finalplats till söndagen och möjlighet att välja grind som nr 7 ?
20160508_132301.jpg

I första finalheatet idag var Marcus med bra i starten. Var en av 3 som tog täten och körde väldigt snabbt de första varven. Marcus orkade inte riktigt hålla det höga tempot hela vägen men avslutade på en fin 4:e plats.
IMG_9564.jpg
Foto taget av Roxann Hedberg.

I andra finalheatet gjorde Marcus en bra start igen, ute som tvåa, tror kompisen #900 Kenson nöp starten ? startsnabb som alltid. Marcus kämpade hårt och körde kanonfint hela racet. Tyvärr så stannade hojen när det endast var 6 kurvor kvar….så Marcus lyckades inte säkra sin placering han hade på gång i heatet. Racing är racing ? ibland surt och ibland alldeles underbart ?

Summerar helgen som grym overall till trots det snöpliga slutet. Fantastiskt vädrer, fantastisk motocross, syrran Alexandra var med, skönt häng med många härliga crossvänner ?

Grattis och hatten av till alla otroligt skickliga crossförare ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *